Disseny

Figuerenca de naixement i d’empadronament, he dedicat la totalitat de la meva trajectòria professional -que vaig arrencar ara fa quinze anys- a l’àmbit del disseny gràfic. Graduada en aquesta especialitat per la Universitat ESDI (Ramon Llull) el 2001, he completat la meva formació amb cursos de Publicitat, Màrketing i Comunicació, Tipografia Creativa, Aparadorisme, programació WordPress, Joomla i Prestashop entre altres.
Nascuda ara fa 36 anys i mare d’una nena, a qui dedico bona part del poc temps lliure que em queda, m’inquieta el món del col·leccionisme i, en especial, de tot allò que fa referència a la publicitat antiga. No en va he aconseguit recopilar una petita col·lecció -unes 1500 peces- de cartelleria, packaging, ampolles, llaunes… que els nostres avis i també pares trobaven en qualsevol comerç d’ultramarins de fa ja dècades. La fotografia, l’esport, els animals, la natura i les llargues passejades pels cims més alts del nostre Pirineu també m’omplen quan la professió m’ho permet.
Les meves principals tasques professionals es basen en el disseny gràfic (cartellisme, disseny de logos i imatge corporativa, disseny de fulletons i suports publicitaris…), disseny i maquetació editorial (disseny de llibres i revistes) i disseny i programació de pàgines web (html, php, wordpress, joomla…), així com la instal·lació i configuració de botigues virtuals i plataformes de formació online, donant-hi un toc personal de disseny que les faci destacar de les altres pàgines web.